Privatlivs politik

Opdateret d. xx. december 2019

Indledning

Her på siden kan de læses om hvordan vi hos Charlie Heart Aps. anvender de persondata, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside.

Information indsamles bl.a. gennem cookies, fra alle slags enheder der besøger vores sider:

Vi bruger cookies til statistik og markedsføring.

Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du, at vi bruger cookies.

Læs vores cookiepolitik her.

Når vi i denne Privatlivspolitik omtaler retsgrundlaget henvises til Artikel nr. i Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 2016/679 af 27. april 2016.

Charlie Heart ApS. er dataansvarlig

Charlie Heart ApS er dataansvarlig for dine persondata.

Charlie Heart Aps.

Tjørntvedvej 16

4295 Stenlille

Danmark

CVR.: 37 95 50 78

Tlf. +45 51502404

Mail: hello@charlieheart.dk

Vores oplysningspligt over for dig

Når vi indsamler persondata om dig, skal vi oplyse dig om det samtidig med, at vi indsamler disse data. Alle besøgende opfordres til at læse alle punkter i denne Privatlivspolitik.

Klikker du videre fra siden, bekræfter du, at vi har opfyldt vores oplysningspligt.

Kun nødvendige persondata, der har et formål

Vi har stor fokus på at behandle dine persondata fortroligt. Vi gør kun brug af de nødvendige data, der har et formål.

Vi indsamler eller behandler INGEN personfølsomme data hentet via Charlie hearts websites

Vores hjemmel til behandling af dine persondata

Ud over nødvendigheden og formålet, så vil behandlingshjemlen for vores indsamling og brug af dine persondata, afhænge af sammenhængen, hvori vi indsamler dem.

Den væsentligste grund til at indsamle og bruge dine persondata er nødvendigheden for at opfylde vores kontrakt med dig (dvs. sikre, at du får varer, du har bestilt og købt hos os), jf. artikel 6, stk. 1, b.

Sikkerhed

Vores virksomhed arbejder efter politikker og fastlagte procedurer, da vi er underlagt en række lovgivningsmæssige restriktioner. Vi tager sikkerhed alvorligt, herunder fysisk sikkerhed og IT sikkerhed.

Hvilket persondata indsamler vi og hvorfor?

Vi har, for at give et bedre overblik, inddelt persondata i flere grupper, angivet hvilke persondata, der er tale om, samt hvorfor vi indsamler persondata.

1. Persondata, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Din tilmelding er en aktiv tilmelding fra din side.
Du har selv indtaster data i f.eks felter på en tilmeldings side.
Det kan også være via et papir udfyldt af dig selv, hvor du selv har skrevet dit navn og e-mail-adresse og aktivt har sat flueben i feltet ”Ja, tak” til at modtage nyhedsbreve fra Charlie Heart Aps. og efterfølgende bekræftet din tilmelding.

Vi bruger:
E-mailadresse for at du kan få tilsendt nyhedsbrev og andet info.
Dit navn, som du  selv skriver i tilmeldingsfeltet til “dit navn”

Retsgrundlaget er dit samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, a.
Husk du kan altid angive, at du fremover ikke ønsker at modtage flere e-mailnyhedsbreve eller andre oplysninger fra os. Dette gøres via frameldings funktionen i meddelelsen eller ved at skrive en mail til helloSnabelacharlieheart.dk

2. Persondata, når du besøger vores hjemmeside

For at give dig den mest relevante og tilpassede information og oplevelse kan vi indsamle følgende data, som afhænger af sammenhæng; – Informationer om din browseradfærd på vores online tjenester

– Informationer om, hvornår du klikker på en af vores annoncer

– Information om, hvordan du bruger vores digitale tjenester, herunder enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af vores tjenester. Disse persondata indsamles også via cookies, tracking-url’er, beacons mv.

– Data om dig indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme kan blive kombineret, for at give de mest relevante informationer til dig samt til inspiration

– Data indsamles og gemmes fx (men ikke udelukkende) i forbindelse med, at du bestiller varer, åbner og klikker i e-mails, besvarer spørgeskemaer, deltager i konkurrencer, interagerer med vores kundeservice, registrerer dig som bruger, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier, annoncer eller tredjepartstjenester

– Vi bruger også disse data til at administrere og forbedre vores produkter, tjenester og daglige drift, herunder eventuelle klager og reklamationer. Her er det nødvendigt at kunne fremfinde historiske data – dog kun i begrænset periode – for at kunne servicere dig bedst muligt.

3. Persondata, når du afgiver en ordre i butik eller online

Når du køber vores varer i enten butik eller online, så har vi brug for nødvendige data om dig, for at vi kan opfylde vores del af aftalen, som du frivilligt har indgået med os via dit varekøb.

Retsgrundlaget er dit samtykke, når du oplyser dine data, jf. artikel 6, stk. 1, a, samt nødvendigheden for, at vi kan opfylde vores kontrakt om at levere en ydelse eller vare, jf. artikel 6, stk. 1, b.

Når det er relevant kan vi indsamle flg. data: – Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, favoritbutik ved afhentning i butik

– Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik

– Transaktionsoplysninger, når du afgiver en ordre på hjemmesiden, og vi efterfølgende skal behandle ordren til pakning, forsendelse, fakturering og generel kundeservice, hvis du kontakter os

– Det er kun navn og adresse, der deles med det transportfirma, der foretager leveringen. Chaufføren har kun adgang til dit navn og adresse under selve leveringen

– Gemte kurve på hjemmeside, som endnu ikke er blevet til en ordre. Gemte kurve slettes automatisk efter 90 dage

– Vi sender dig Track-and-Trace, så du kan følge din ordre, hvis du selv har oplyst mobilnr. og/eller e-mailadresse

Som beskrevet i vores handelsbetingelser, opbevarer vi aldrig dine kreditkortoplysninger. De behandles i vores tilfælde via Dibs by Nets’ systemer, og vi har ingen adgang til disse oplysninger.

Dit samtykke og tilbagetrækning af dit samtykke

Hvis du har givet dit samtykke til at modtage digitale markedsføringsmaterialer og ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan du let og til enhver tid afmelde ved at klikke på Afmeldingsfunktionen i fx e-mailnyhedsbrevet.

Hvis du afmelder, vil vi gemme og føre en fortegnelse over din afmelding. Det er nødvendigt for ikke at genere dig med uønsket markedsføring i fremtiden.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine persondata på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Persondata fra andre kilder

Vi anvender anonymiserede oplysninger, som vi indsamler fra vores tredjeparts-tjenesteudbydere (fx Google og Facebook) for at forstå, hvordan du interagerer med vores tjenester og annoncer (f.eks. om du har klikket på en af vores annoncer). Det hjælper os til at forstå vores kunder bedre, så vi kan give dig relevante informationer. Disse data bliver kun behandlet af udvalgte medarbejdere i BADA og aldrig ned på personniveau.

Opbevaring af dine persondata

Det kan variere, hvor længe vi opbevarer dine persondata, da det afhænger af system og sammenhæng.

Dog kan vi oplyse dig om, at vi lægger vægt på kun at opbevare dine persondata, så længe det er nødvendigt i forhold til administration og daglig drift mht. dine køb, efterfølgende kundeservice, evt. reklamationer eller det er påkrævet for at efterleve gældende lovgivning, som fx bogføringsloven.

Disse data opbevares i løbende kalenderår plus 5 år.

Vi sletter eller anonymiserer dine persondata på det tidspunkt, hvor der ikke længere er et formål med at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine persondata ligger i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning eller anonymisering er muligt.

Deling af dine persondata

Vi kan dele nødvendige persondata med tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger.

Videregivelse af dine persondata

Vi videregiver eller sælger ikke dine persondata til 3. mand, hvor du kan risikere at blive kontaktet med markedsføringsmaterialer, men kun hvor det er nødvendigt fx til vores transportør, som skal levere din ordre eller til vores leverandør af teknisk support og drift af vores online tjenester, finansielle institutioner eller formålsnødvendige samarbejdspartnere for, at vi kan drive vores virksomhed.

Du kan læse mere omkring Databehandleraftaler i punktet BAÐA IVS er Dataansvarlig

Hvis du benytter “Login”

Dette omfatter kun de brugere, som logger ind med login og password. For at vi kan administrere din konto, indsamler vi nedenstående personoplysninger:

– Brugernavn

– E-mailadresse

– Din kurv, bestillinger, køb og seneste køb

Når du er logget ind, benyttes Google Analytics til at gemme bevægelserne under dit kunde-ID. Google kan ikke henføre dine persondata til dit kunde-ID. Data og statistikker er gemt i Googles datamiljø og er lagret inden for EU.

Dine rettigheder

Vi har stor fokus på at behandle og gemme dine persondata i overensstemmelse med ikke kun lovgivning, men også almindelig sund fornuft og etik. Vi vil altid gøre vores bedste for at efterleve dine ønsker og håndhævelse af dine rettigheder.

Du skal dog være opmærksom på, at der i visse tilfælde kan være undtagelser til rettighederne.

Du kan læse mere i Datatilsynets vejledning om den registreredes rettigheder.

Din ret til indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler, herunder formål.

Din ret til berigtigelse (rettelse) af dine persondata

Vi kan ved en fejl have registreret forkerte data om dig. Du har til enhver tid ret til at få ukorrekte data rettet.

Din ret til sletning (eller retten til at blive glemt)

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine persondata, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Én af en række betingelser skal dog være opfyldt. Du kan læse mere om lovgivningen på datatilsynet.dk.

Din ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine persondata begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle dine data – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Din ret til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at modtage dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse persondata fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk.

Din ret til indsigelse

Hvis du vil gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata kan du sende en mail.

Vores opdatering af denne privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Vi kan ændre privatlivpolitikken på ethvert tidspunkt, så du bedes tjekke vores hjemmeside(r) for opdateringer jævnligt. Datoen for opdatering kan ses øverst på denne side.

Ved fortsat at anvende vores hjemmeside og tjenester, accepterer du ændringerne.

Sådan kontakter du os

Hvis du ønsker at kontakte os om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine persondata eller at klage over vores behandling af dine persondata, opfordrer vi dig til at sende en mail til info@bada.dk, hvor du i titlen skriver, hvilket emne din henvendelse drejer sig om.

Charlie Heart Aps.

Dine klagemuligheder

Du kan skrive en mail, hvor du forklarer, hvad du ønsker at klage over. Vi ønsker altid at indgå i en dialog med dig og finde en løsning.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler din klage eller dine persondata på, så har du også ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Du kan finde mere information omkring klage til Datatilsynet på datatilsynet.dk.

Who we are

Our website address is: http://www.charlieheart.com.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracing your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

[instagram-feed num=10 cols=10 showfollow=false showheader=false showbio=false showbutton=false]
[instagram-feed num=3 cols=3 showfollow=false showheader=false showbio=false showbutton=false]